Wednesday, 7 May 2014

Just The Two Of Us - Part 1

Di sengajakan atau tidak? Mmmm... tak tahu nak cakap bagaimana. Bila saya belek-belek, terdapat banyak sungguh gambar-gambar  bunga berkembar dalam folder lama dan baru. Eh, memang saya gemar  focus  gambar begitu ya...tak perasan pula...

Portulaca
  Daisy
Roses petunia
 Puakenikkeni
 Turnera Ulmifolia
Elephant Creeper
Lantana
 Kenanga
Alamanda
Zinnia
Periwinkle
Bachelor Button
Portulaca
Heliconia 
Sunflower

                                                                  Portulaca

                                                                   Bunga Kucing....

14 comments:

  1. Bunga kucing yg last tu paling cantik & comel kak heheheh...Kucing jantan & betina ke tu kak?

    ReplyDelete
  2. Anak kucing adik di kampung. Memang comel dan lincah sangat. Snap gambar ni March lalu.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. All those flowers grew up in my garden except the daisy and the roses petunia's which I shooted at the nursery in my hometown.

      Delete
  4. Ohh comelnya kucing2 tuuu...apa nama nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengar adik panggil Baby dan Mayo saja..

      Delete
  5. yelah..semua berkembar...yang last tu pun pandai posing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah hajat nak ambil bela, tapi masih menyusu lagi. Mak dia Parsi original,pak dia lah pula orang kampung...kes cerita P Ramlee lah ni...kurung2 pun keluar cari yang luar juga.

      Delete
  6. Semuanya serba dua.ehe..si bunga kucing tu yang comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi melawat.

      Delete
  7. sopan nyer...si bunga kucin tu...cute2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua ekor ni sopan la gitu sebab tak pernah tengok kakak lagi...macam malu2 bila kak duk suruh depa tengok kamera nak ambil gambar...mcm perangai budak2...

      Delete
  8. comel berdua-dua... kucing-kucing memang comel

    ReplyDelete