Thursday, 1 January 2015

Welcome 2015

Selamat Tahun Baru 2015. 

Saya tiada apa-apa azam cuma ada sedikit harapan semoga tahun ini memberi  lebih kemakmuran dan kebahgiaan hidup buat keluarga tercinta. Selain itu berharap rasa insaf sentiasa tersemat didalam hati ini.

Bunga baru tidak dapat disiarkan kerana masalah kamera. Pun begitu, laluan dan keistimewaan di beri kepada heliconia sexy pink ini untuk entry new year kali ke dua mengulangi sejarah new year tahun lepas dimana    ia menjadi pembuka tirai 2014




      Akhir kata, saya dan juga KK berdua mengucapkan selamat bahagia  untuk semua rakan-rakan dan                  semoga musibah yang melanda negara akan cepat berakhir dan happy gardening bagai selalu.

24 comments:

  1. Happy New Year Kak Mala , K & K... semoga urusan kamera akak segera selesai...sexy pink tu memang cantik dan sexy..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New year buat Mar dan juga anak-anak..
      Kamera dah hantar pusat servis tapi nak tukar sensor kena RM1000.00..huhuhu...semua nasihat beli yang baru tapi kak masih sayang kamera lama ni...

      Delete
  3. selamat menyambut tahun baru 2015 jugakutk Kak Mala sekeluarga...mudah2an th ni menjanjikan yg baik2 saja utk kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..kak pun berharap demikian..Selamat Tahun Baru kam.

      Delete
  4. Gorgeous sexy pink opening 2015.
    Selamat Tahun Baru.
    Baru singgah kundasang banyak dahlia dijual. Now lunch at Ranau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Diana. Selamat Tahun Baru. Amboi..seronok betul tengok percutian Diana di kampung. Kak berharap sangat dapat bercuti ke Sabah sebab memang suka sangat dengan tempat2nya. Kundasang...tanah tinggi ya, antara tempat dalam senarai hati..hehee...
      Bagus kumpul banyak2 ubi Dahlia Diana..nanti kak boleh tumpang beli..

      Delete
  5. Assalamualaikum Kak Mala, Selamat menyambut tahun baru 2015 Julie ucapkan buat kakak Sekeluarga, semoga kehidupan & azam baru kakak akan sentiasa dirahmati & diredai Allah SWT & semoga kamera kakak akan kembali berfungsi seperti sediakala :) kucing2 tu makin comel plak, black & white tu so cute! hehe...sexy pink tu memang sexy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Julie....Selamat Tahun Baru dan keluarga juga.
      Kamera baru sampai petang ni Julie....kak cukup takut kalau barang didalamnya tu di 'kacau'...minta2 tiada apa yang berubah. Esuk baru boleh try..walaupun tidak dapat dibaiki tapi masih boleh digunakan lagi cuma terpaksa edit fungus di sensor.

      Delete
  6. Semoga tahun 2015 memberi sinar baru. Cantik sexy pink buat n3 tahun baru. Happy gardening juga buat mala dengan harapan banyak lagi gambar2 bunga di n3 akan datang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru Zai..harap kita sama-sama beroleh ketenangan dan kemakmuran di tahun baru ini ya..dan dapat terus bergardening dan meneruskan persahabatan maya ini selanjutnya..

      Delete
  7. Dari kakak juga Kak Mala moga tahun 2015 ini lebih banyak kebaikan yg kita perolehi.
    Heliconia sexy hihi... pandai aje Kak Mala ni kan:) Cantik
    Kitty-kitty pun pandai posing juga itu yg kakak hairan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zakie kak pun berharap begitu juga untuk Zakie.
      Heliconia Sexy Pink tu memang nama betul dia, cuma nama botani dia kak mala lupa..
      KK berdua tu biasalah...model sambilan..

      Delete
  8. Selamat tahun baru kak Mala, dan Salam Maulidur Rasul, semoga kita bersama mendapat keberkatanNya disetiap ruang waktu, Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Selamat Tahun Baru dan salam Maulidur Rasul juga buat Ana sekeluarga.

      Delete
  9. Hello Normala, wishing you a great New Year filled with happiness and success, too. All the very best, Inge. Your cats are ardorable....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Inge..Happy New year to you too..

      Delete
  10. Beautiful scenery! And the 'sexy pink' too! KK look so cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Endah..thank you and happy new year!

      Delete
  11. Beautiful plants and pictures and nice cats lurking in grsset hehe.
    Good new week to you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Marit...thank you, happy new year and happy gardening!

      Delete
  12. As salam kak mala...
    memang seksi betui heliconia pink kak mala tu...
    rasanya belum telambat to wish happy new year to kak mala n famili...
    moga sejahtera dan sukses dunia akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ana. Happy New Year untuk Ana & famili juga.

      Delete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete