Sunday, 1 January 2017

Selamat Datang 2017...

...dan selamat tinggal 2016.....Saya cuma berharap agar saya menjadi semakin lebih baik hati nurani,  jiwa & raga dan seterusnya dapat hidup bahagia bersama keluarga tercinta ....suami, anak cucu, saudara mara, kawan, jiran tetangga, kucing-kucing dan pokok-pokok yang disayangi.  
Bersyukur saya masih sihat bernafas dan masih dapat menikmati keindahan warna alam ciptaan Tuhan.   Untuk semua rakan-rakan bloggers saya ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2017. Semoga persahabatan maya ini berkekalan dan perpanjangan. 

Pink Aster.


OK kawan-kawan please take care! Happy blogging & happy gardening!



28 comments:

  1. Thanks Ella. Happy New Year to you too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. His normala.
      I baca blog mu dan tertarik dan buah limau purut mu
      Besar nya buah. Biasanya kecil je. Dari mana saya boleh beli benihnya atau pokok species mu

      Delete
  2. Replies
    1. Tak sabar duk tunggu yang 2 pokok lagi color apa. Harap2 bukan pink juga.

      Delete
  3. Assalamualaikum kak, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Saya pun mahu mengucapkan selamat tahun baru masihi 2017 kepada akak sekeluarga. Mudah-mudahan kedatangan tahun baru ini memberikan kebaikan kepada kita semua...Mohon doakan saya juga ye akak Normala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Abu. InsyaAllah. Kita sentiasa berdoa yang baik-baik. Semoga tahun ini merupakan tahun yang membahagiakan kita semua.

      Delete
  4. semoga kedatangan 2017 memberi lebih kebahagiaan,kesenangan utk kita kita semua..

    ReplyDelete
  5. Salam kak mala.... aster sambut tahun baru...comei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ana...tu la aster benih beli kat pasaraya saja..jenis bunga besar.

      Delete
  6. Selamat menempuh tahun baru mala..semuga tahun ini lebih banyak tumbuhan baru yg ditanam dn tanaman hidup lebih subur..

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru Masihi Kak Mala.
    Cepat je dah masuk tahun 2017.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la Diana...kejab ja masa berlalu.

      Delete
  8. Replies
    1. Thanks Malar. Happy new year to you too!

      Delete
  9. Selamat Tahun Baru 2017....orang perempuan, memanglah suka pink.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Shafi...hehehe..budak pompuan selalu suka pink.

      Delete
  10. Insya-Allah... semoga 2017 ini memberi segala kebaikan buat kita semua:)

    ReplyDelete
  11. I wish your family and yourself be filled with lots of happy moments this year!
    Have lots of fun gardening too!

    ReplyDelete
  12. chantek bunge tuu., hepi new year mkcik tuuh., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New year to you too Tiga Lalat!

      Delete