Thursday, 24 September 2015

Aidi Adha

Selamat Menyambut hari Raya Aidil Adha buat semua kawan-kawan bloggers!


22 comments:

  1. Selamat hari raya haji mala.
    Sweet sangat colour bunga tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidil Adha buat Zai juga.

      Delete
  2. Enjoy the festive day, Normala. These purple blooms are beautiful :-)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Aidiladha kak Mala, semoga berbahagia selalu...subhanAllah..cantiknya warna bunga tu...I like hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Julie..masa beli aritu ada sikit je bunga dia..ni dah meriah..

      Delete
  4. salam aidil adha to kak mala n famili...
    bunga apa tu..lawa nyerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidil Adha Ana...bunga senduduk Ana..

      Delete
  5. Beautiful purple! Selamat hari raya Iedul Adha!

    ReplyDelete
  6. Bila Kak Mala ambil gambar bunga ini, nampak lebih menarik pula rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bila senduduk ni berbunga kali kedua ..meriah!

      Delete
  7. Salam Adil adha kak mala.....

    Cantik bunga... nak nunjuk kita lah tu ..nak buat kita jeles lah tu, kita takder bunga cantik wane blue tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh! wane purple..silap...

      Delete
    2. Kak pun dah lama admire bunga senduduk baldu ni. Mula2 beli aritu ingat ke tak mau berbunga. Rupa2nya menjadi juga...

      Delete
    3. purple dia tu yang cantek sangat tu kak mala...

      Delete
  8. Cantik pulak bunga ni. Kalau yg mengambil gambar pro apa pun cantik hasilnya
    Cepat sungguh aidil adha berlalu. Moga dipertemukan lagi tahun-tahun mendatang..

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Mala,

    Kucing dah sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 90% sembuh Honey. Thanks dengan doa2. Dah lalu makan, badan pun dah berat dan dah mula main2 pun. Cuma sesekali nampak macam dia sedih dan penat. Hati tu rasa takut2 juga..takut jadi balik.

      Delete